ØNSKJER EI ENDRING: Elevrådet på Samnanger barneskule jobbar for at alle skal snakka fint til kvarandre. Bak f.v.: Tine Aakre Hjelanes, Sandra Elise Steinsland Trengereid og Nicky Åshammer. I midten f.v.: Ida Gjerde Skulstad, Aline Grinde og Trond Sandvik. Framme f.v: Thage Ulland Haukenes, Noah Fure Nytveit, Henrik Andersen Fossdal, Eirik Matland Østerås, Cecilie Mjelde Fonn, Tiril-Sofie Arnesen Rosvoll og William Langeland Jørgensen.
ØNSKJER EI ENDRING: Elevrådet på Samnanger barneskule jobbar for at alle skal snakka fint til kvarandre. Bak f.v.: Tine Aakre Hjelanes, Sandra Elise Steinsland Trengereid og Nicky Åshammer. I midten f.v.: Ida Gjerde Skulstad, Aline Grinde og Trond Sandvik. Framme f.v: Thage Ulland Haukenes, Noah Fure Nytveit, Henrik Andersen Fossdal, Eirik Matland Østerås, Cecilie Mjelde Fonn, Tiril-Sofie Arnesen Rosvoll og William Langeland Jørgensen. FOTO: Marianne A. Reistad

Tek grep for å få slutt på stygg språkbruk