STORE DIMENSJONAR: Rundt månadsskiftet skal veggane til den nye transformatorstasjonen i Børdalen vera ferdigstøypte. Ved hjelp av glideforskaling og betongpumpebilar aukar høgda med rundt 1,5 meter i døgnet. Første halvdel av stasjonsbygget er snart på plass. Prosjektleiar for Yggdrasil – kraft frå land i Aker BP, Tormod Huseby (t.v.), og byggje- og installasjonsleiar Kjell Norvald Skjølingstad er godt nøgde med framdrifta.
STORE DIMENSJONAR: Rundt månadsskiftet skal veggane til den nye transformatorstasjonen i Børdalen vera ferdigstøypte. Ved hjelp av glideforskaling og betongpumpebilar aukar høgda med rundt 1,5 meter i døgnet. Første halvdel av stasjonsbygget er snart på plass. Prosjektleiar for Yggdrasil – kraft frå land i Aker BP, Tormod Huseby (t.v.), og byggje- og installasjonsleiar Kjell Norvald Skjølingstad er godt nøgde med framdrifta. FOTO: Hallvard Tysse

Aker BP reiser gigantbygg på fire veker