BLODIG PÅFYLL: I tillegg til å vera krimforfattar, er Geir Tangen ein dedikert lesar av nettopp krimlitteratur. Sist veke var han i Samnanger for å ausa litt av kunnskapen og lesegleda si utover bygdefolket. Før han reiste vidare tok han seg også tid til å signera og selja nokre av sine eigne bøker. Arne Nordbø og Ellen-Birgitte Stockinger Nordbø var blant publikummarane som kom heim med noko nytt til krimsamlinga.
BLODIG PÅFYLL: I tillegg til å vera krimforfattar, er Geir Tangen ein dedikert lesar av nettopp krimlitteratur. Sist veke var han i Samnanger for å ausa litt av kunnskapen og lesegleda si utover bygdefolket. Før han reiste vidare tok han seg også tid til å signera og selja nokre av sine eigne bøker. Arne Nordbø og Ellen-Birgitte Stockinger Nordbø var blant publikummarane som kom heim med noko nytt til krimsamlinga. FOTO: Marianne A. Reistad

Ein kriminelt kjekk kveld