I GANG: Utvalet for oppvekst, helse og omsorg hadde møte tysdag, og diskuterte mellom anna korleis dei skal arbeida med barnehage- og skulestrukturen framover. F.v. Thorbjørn Storås (Ap), Monica Tjønna (INP), Solveig Lara Gautadottir (MDG), Odd Arne Haga (Frp), Håvard Tvedterås (FrP), Knut Harald Frøland (Bl/utvalsleiar), Malin Foss-Reistad (H), Gunn Østvik Petersen (Ap) og Anja Elisabeth Gjerde Markhus (Bl).
I GANG: Utvalet for oppvekst, helse og omsorg hadde møte tysdag, og diskuterte mellom anna korleis dei skal arbeida med barnehage- og skulestrukturen framover. F.v. Thorbjørn Storås (Ap), Monica Tjønna (INP), Solveig Lara Gautadottir (MDG), Odd Arne Haga (Frp), Håvard Tvedterås (FrP), Knut Harald Frøland (Bl/utvalsleiar), Malin Foss-Reistad (H), Gunn Østvik Petersen (Ap) og Anja Elisabeth Gjerde Markhus (Bl). FOTO: Hallvard Tysse

-Me bør sjå på meir enn barnehagestrukturen