GLADE: Tysse skyttarlag er veldig glad for gåva dei har fått til oppgradering av utstyret i Hagabotnane. Det manglar framleis mange pengar, men tilskotet er ein god start synest styret. F.v: Magne Nordvik, Magni Petersen, Alf Høysæter, Per Eikestad og Per-Arvid Hansen. Kunderådgjevar Harald Boge og banksjef Helene Terkelsen (t.h.) frå Sparebanken Vest i Arna hadde med seg 100.000 kroner til skyttarlaget.
GLADE: Tysse skyttarlag er veldig glad for gåva dei har fått til oppgradering av utstyret i Hagabotnane. Det manglar framleis mange pengar, men tilskotet er ein god start synest styret. F.v: Magne Nordvik, Magni Petersen, Alf Høysæter, Per Eikestad og Per-Arvid Hansen. Kunderådgjevar Harald Boge og banksjef Helene Terkelsen (t.h.) frå Sparebanken Vest i Arna hadde med seg 100.000 kroner til skyttarlaget. FOTO: Bente Dyrøy Bødker

Pengestøtte til skyttarlaget