LIVLEG GJENG: Her er nokre av dei spreke borna som tek dansekurs. Bak f.v: Sofie Nordbø Skarsbø, Tilde Steinsland, Andrine Ask Uglehus, Lisa Tveit Nævdal, Emilie Langeland Skogheim, Marta Oldervoll, Viktoria Bruvik, Alina Skår Foss og Trude Tveit Sjursen. Framme f.v: Oline Matland Østerås, Nora Elen Lægland Haugen, Ella Konstanse Hope og Tirill-Sofie Arnesen Rosvoll. Instruktør Ivan Limanski viser ein av dei avanserte teknikkane i breakdance, freeze.
LIVLEG GJENG: Her er nokre av dei spreke borna som tek dansekurs. Bak f.v: Sofie Nordbø Skarsbø, Tilde Steinsland, Andrine Ask Uglehus, Lisa Tveit Nævdal, Emilie Langeland Skogheim, Marta Oldervoll, Viktoria Bruvik, Alina Skår Foss og Trude Tveit Sjursen. Framme f.v: Oline Matland Østerås, Nora Elen Lægland Haugen, Ella Konstanse Hope og Tirill-Sofie Arnesen Rosvoll. Instruktør Ivan Limanski viser ein av dei avanserte teknikkane i breakdance, freeze. FOTO: Bente Dyrøy Bødker

Lærer kule breaking-triks