ARBEIDSMØTE: Måndag inviterte Høgre og Arbeidarpartiet i Samnanger til samtalar om prosjekt som kommunen treng hjelp for å koma vidare med. Frå venstre: Ordførarkandidat i Bjørnafjorden, Terje Søviknes (Frp), ordførar Knut Harald Frøland (Bl), leiar i Samnanger Ap, Shirin Kvernes Khadoor, leiar i Samnanger Frp, Karl Kollbotn, stortingsrepresentant for Ap, Linda Monsen Merkesdal, fylkesordførarkandidat for Ap, Stian Davies, leiar i Samnanger Høgre, Arild Røen, fylkesordførarkandidat for Høgre, Silja Ekeland Bjørkly, og stortingsrepresentant Ove Trellevik (H). Tunell under Kvamskogen og trafikksikring langs Fv 49 var mellom emna som vart diskuterte.
ARBEIDSMØTE: Måndag inviterte Høgre og Arbeidarpartiet i Samnanger til samtalar om prosjekt som kommunen treng hjelp for å koma vidare med. Frå venstre: Ordførarkandidat i Bjørnafjorden, Terje Søviknes (Frp), ordførar Knut Harald Frøland (Bl), leiar i Samnanger Ap, Shirin Kvernes Khadoor, leiar i Samnanger Frp, Karl Kollbotn, stortingsrepresentant for Ap, Linda Monsen Merkesdal, fylkesordførarkandidat for Ap, Stian Davies, leiar i Samnanger Høgre, Arild Røen, fylkesordførarkandidat for Høgre, Silja Ekeland Bjørkly, og stortingsrepresentant Ove Trellevik (H). Tunell under Kvamskogen og trafikksikring langs Fv 49 var mellom emna som vart diskuterte. FOTO: Hallvard Tysse

-Samnanger må ha fullt fokus på utbetring av Fv49