MINDRETALET: Plasseringa av ny brannstasjon skapte debatt i kommunestyret. Her er det f.v. Harald Boge (Ap), Shirin Kvernes Khadoor (Ap), Gunn Østvik Petersen (Ap), Arild Røen (H), Oskar Røen (MDG), Øyvind Strømmen (MDG), Jon Magne Bogevik (Ap) og Monica Tjønna (Sp) (med ryggen til) som diskuterer saka. Til saman utgjorde desse mindretalet som støtta rådmannen sitt forslag om å byggja på Nesodden.
MINDRETALET: Plasseringa av ny brannstasjon skapte debatt i kommunestyret. Her er det f.v. Harald Boge (Ap), Shirin Kvernes Khadoor (Ap), Gunn Østvik Petersen (Ap), Arild Røen (H), Oskar Røen (MDG), Øyvind Strømmen (MDG), Jon Magne Bogevik (Ap) og Monica Tjønna (Sp) (med ryggen til) som diskuterer saka. Til saman utgjorde desse mindretalet som støtta rådmannen sitt forslag om å byggja på Nesodden. FOTO: Hallvard Tysse

Usemje om ny brannstasjon