DETTE ER VÅRT PROSJEKT: Her er alle sine bidrag like viktige for å  koma lengst mogeleg mot målet. Frå venstre Mohamad Alkhalil, Kristian Nilsen, Tobias Nytveit, Viljar S. Ervik, Leander S. Skarsbø, Julian Hisdal, Mia Gjerde Urås, Aurora H. Øystese, Erika Storås, Rikke Steinsland, Nicole B. Arellano og Vincent Hope. (Jarand Flaa, Isak N. Aldal og Emrik M. Sleire var ikkje til stades då biletet vart teke).
DETTE ER VÅRT PROSJEKT: Her er alle sine bidrag like viktige for å koma lengst mogeleg mot målet. Frå venstre Mohamad Alkhalil, Kristian Nilsen, Tobias Nytveit, Viljar S. Ervik, Leander S. Skarsbø, Julian Hisdal, Mia Gjerde Urås, Aurora H. Øystese, Erika Storås, Rikke Steinsland, Nicole B. Arellano og Vincent Hope. (Jarand Flaa, Isak N. Aldal og Emrik M. Sleire var ikkje til stades då biletet vart teke). FOTO: Vigdis K. Teige

Elevane i 6A siktar mot noregsrekord