JA TIL HALL: Mange brenn for å få fleirbrukshall til Samnanger. Bak f.v. Anne-Lise Nesteby Tøsse, Solveig Vassenden, Tor Vilhelm Tysseland, Evelyn Frøland, Øyvind Østerås og Miriam Hisdal. Framme sit dei eldste handballjentene med trenarar: Andre rekke f.v. Solveig Garnes Haugen, Sofie Flaktveit Holmsen, Julia Steinsland, Dorthea Helland Gaupholm og Audhild Aaldand Olsnes. Første rekke f.v. Era Haugen, Anna Frøland Gaarden-Hansen, Thea Haugen Brugrand og Bella Olsnes Frøland. Framme ligg keeper Malene Dyrøy Bødker.
JA TIL HALL: Mange brenn for å få fleirbrukshall til Samnanger. Bak f.v. Anne-Lise Nesteby Tøsse, Solveig Vassenden, Tor Vilhelm Tysseland, Evelyn Frøland, Øyvind Østerås og Miriam Hisdal. Framme sit dei eldste handballjentene med trenarar: Andre rekke f.v. Solveig Garnes Haugen, Sofie Flaktveit Holmsen, Julia Steinsland, Dorthea Helland Gaupholm og Audhild Aaldand Olsnes. Første rekke f.v. Era Haugen, Anna Frøland Gaarden-Hansen, Thea Haugen Brugrand og Bella Olsnes Frøland. Framme ligg keeper Malene Dyrøy Bødker. FOTO: Marianne A. Reistad

– Ikkje stopp prosessen med fleirbrukshall!