KJEKT FAG:  Maria Ones (t.v.) og Mathea Sandland synest det er fint at dei har mange ulike oppgåver dei kan velja mellom i design og redesign, og fortel at dei også får lov å hoppa litt fram og tilbake mellom dei. – Det er godt med litt variasjon, seier Maria. Her er ho i gang med eit dørskilt, medan Mathea lagar blomepotte av gamal leire. Lærar Hanne Yndestad Aadland bidreg med hjelp og tips undervegs.
KJEKT FAG: Maria Ones (t.v.) og Mathea Sandland synest det er fint at dei har mange ulike oppgåver dei kan velja mellom i design og redesign, og fortel at dei også får lov å hoppa litt fram og tilbake mellom dei. – Det er godt med litt variasjon, seier Maria. Her er ho i gang med eit dørskilt, medan Mathea lagar blomepotte av gamal leire. Lærar Hanne Yndestad Aadland bidreg med hjelp og tips undervegs.

Med gjenbruk på timeplanen