JENTER 15: Bak frå venstre Maja Storlid, Dina Bolstad, Amalie Hjelanes, Amalie Skarsbø, Thea Grønlien, Kristina Haugsbakk Langeland, Solveig Oldervoll og Marina Litangen. Framme frå venstre Mathilde Frøland, Greta Zdanciute, Hanne Tveit Nævdal, Inga Sandvik og Martine Ulland Gjerde. Malin Frøland og Emma Øpstad-Gjerde spelar også på J15, men er ikkje med på biletet. 
JENTER 15: Bak frå venstre Maja Storlid, Dina Bolstad, Amalie Hjelanes, Amalie Skarsbø, Thea Grønlien, Kristina Haugsbakk Langeland, Solveig Oldervoll og Marina Litangen. Framme frå venstre Mathilde Frøland, Greta Zdanciute, Hanne Tveit Nævdal, Inga Sandvik og Martine Ulland Gjerde. Malin Frøland og Emma Øpstad-Gjerde spelar også på J15, men er ikkje med på biletet.  FOTO: Marianne A Reistad

Tapte trass godt spel og mange sjansar