HEVDAR SEG I TOPPEN: Samnanger sitt juniorlag gjer det bra i 3. divisjon. 
Framme frå venstre: Anders Samnøy, Even Fossdal Kolle, Oskar Flaktveit Holmsen, Håkon Haugen Holmefjord, Jonas Hisdal, Jørgen Næss Boge og Isak Boge Bekken.
I midten frå venstre: Magnus Fivelsdal Pedersen (hovudtrenar), Kristian Lønnebakken Holdhus, Elias Boge Eriksen, Marcus Liøen Tveiterås, Trym Liøen, Jakob Odland, hjelpetrener Ole Jørgen Hisdal og Arnt-Georg Kolle. 
Bak frå venstre: Vegard Lønnebakken Dalseid, Tobias Andersen Fossdal, Sindre Hisdal, Jonas Lønnebakken Holdhus, Kristian Næss, Aaron Eliahs Fjellanger og Endre Haugen Holmefjord.
Eliass Youssef Nemeh og Jan Arthur Langeland var ikkje til stades då biletet vart teke.
HEVDAR SEG I TOPPEN: Samnanger sitt juniorlag gjer det bra i 3. divisjon. Framme frå venstre: Anders Samnøy, Even Fossdal Kolle, Oskar Flaktveit Holmsen, Håkon Haugen Holmefjord, Jonas Hisdal, Jørgen Næss Boge og Isak Boge Bekken. I midten frå venstre: Magnus Fivelsdal Pedersen (hovudtrenar), Kristian Lønnebakken Holdhus, Elias Boge Eriksen, Marcus Liøen Tveiterås, Trym Liøen, Jakob Odland, hjelpetrener Ole Jørgen Hisdal og Arnt-Georg Kolle. Bak frå venstre: Vegard Lønnebakken Dalseid, Tobias Andersen Fossdal, Sindre Hisdal, Jonas Lønnebakken Holdhus, Kristian Næss, Aaron Eliahs Fjellanger og Endre Haugen Holmefjord. Eliass Youssef Nemeh og Jan Arthur Langeland var ikkje til stades då biletet vart teke. FOTO: Siv-Merethe Holdhus

Med fotball i hjartet